16 December, 2011

untuk awak dari saye :)

Hai awakk ! sebenarnye saye ade smething nak bagitahu awak nyh . saye harap awak bace erhh . eklas dari hati saye . J

Hm , awakk . selame lapan belas tahun saye hidup saye pernah couple tujuh kali jewp awak . awak yang kelapan . kalau awak nak tahu dalam tujuh orang nyh satu pown saye tak jumpe ape yang saye nak . saye nak yang pandai jage harge diri dye , maruah dye , perangai dye , sikap dye . sampai yang ketujuh saye tak jumpe jugak awakk . puas saye cari . and sampai satu mase too saye jumpe awakk dekat sekolah . mesti awak perasan kan ? hm , saye tak tahu kenape saye beria ia nak kan awak . tujuhh bulan saye tunggu awak tahu . mesti awak tak percaye kan ? tapi too laa realitinye . saye tak tahu kenape sampai macam too sekali saye buad . hm . finally . saye jumpe ape yg saye cari . saye jumpe bile orang yang kelapan too dan orang too ialah awakk! Nurul jannah binti yusri ! alhamdullilah . tak menyesal saye tunggu awak tahu . tarikh 02-10-2011 , 9.00 PM tarikh relationship  kite , tarikh yang b tak kan lupa !! awakk terime saye . suke nye saye awakk . dan sampai sekarang satu tahun dua bulan dah relationship kite nyh . banyak bende kite lalui kan . sedeyh , heppy , kecewe semue nye ade awakk . banyak mane awak kecewekan saye , saye tetap maafkan awak ! asalkan awak terus ade nan saye selalu . etu pown dah cukup untuk saye . babyy . thanks sebab bagi cincin nyh , sweet gegile dowhh . b janji b jage cincin nyh elok elok even satu hari nanti awakk dah tinggalkan saye . saye tetap pakai cincin nyh . saye janji ! terime kasehh sayang .

Hm , dan sampai satu hari too saye agak terkejut dengan keputusan aawak buad . 21-11-2011 . kenape awak buad keputusan macam too ? kenape awak nakk tinggalkan saye ? hm , perasaan saye dekat awak tak pernah berubah sari dulu sampai sekarang . saye selalu ade untuk awak kan even awak susah senang saye mesti ade . tak perh laa even awak tak pernah ade bile saye jatuh , saye sedeyh , saye bahagiye , sate tetap terime awak jugak ! saye bahagiye awakk ! demi allah !  saye tak kan tinggalkan awakk ! etu janji saye kan , awak buad laa macam mane pown saye tetap dengan pendirian saye . hm . if awak nak study awak ckp , saye tak kan kacau awak sampai awak abbess studyy . saye tak kesah if kite mesej tak lame pown daripade awak tinggalkan saye . babyy . terime kasehh sebab selalu engatkan saye solat dan doa awak untuk saye . terime kasehh sebab ajak saye pause sunat same same nan awak ! terime kasehh sebab bahagiye kan saye ! awak kena tahu ! kenape saye cemburu tgk awak bahagia bile nan orang laen ? sebab saye sayang kan awak ! kenape saye kadang kadang merajuk ? sebab saye nak perhatian dari awak ! kenape kadang kadang saye marahkan awak ? sebab saye nak yang terbaek untuk awak ! kenape saye buad banyak perngorbanan untuk awak ? sebab saye nak hidup selame nye nan awak ! kenape saye nak nasihat dan pertolongan dari awak ? sebab awak kan tulang belakang saye ! kenape saye selalu ucap terime kaseh dekat awak ? sebab saye nak awak tahu yang saye menghargai awak ! kenape saye suke sgt mengadu dekat awak ? sebab awak lah segale nye bagi saye ! saye nak awak jerh yang tahu . kenape saye rahsiakan seseuatu dari awakk ? sebab saye tak nak awak risau ! sekarang awak faham kan sayang !
Awakk . tolong bahagiye kan saye erh ? hari hari saye senyum bile tgk name awak yang text saye . awakk . saye tak pernah bosan nak maafkan awak . asalkan awak terus bersame nan saye . kalau awak nak tahu saye selalu amek berat pasal awak . mengade kan saye ? kenape saye perlu layan awak sorang jewp mcm nyh . saye tak nak awak sedeyhh . tak comell dah sayang . hee . kau ilhamku <3 thanks for the song babyy .
Sayangg . satu jewp saye mintak . belajar betul betul . saye tahu awak boleh . terus banggekan saye erh ! awak janji tahu . if awak nak mintak ape ape awak ckp jewp . insyaallah saye cube sedaye upaye tunaikan permintaan awakk . em . sayang . nanti kite beli kasut untuk awakk yee baby . and I have one gift for you . this is secret . just wait and see . hee . hope awak suke . J

From : muhd zubair uzair bin harizn .
To :nuruljannah binti yusri 

13 comments:

  1. sweet story . kite dalam situasi yang sama . sangat tacing bace + background music ni . siyes nangis niy baer ! jahat kamu ! :'(

    ReplyDelete
  2. hm , but ini realiti kan , saye ckp ape yang saye perlu ckp . saye mintak maaf !

    ReplyDelete
  3. its oke . saje suke2 kan ? xpela . saba ye kamu ! :)

    ReplyDelete
  4. ermm hukhuk sedihnya baCa....rasa bulu romang naik bca enrty ni...sya fhm perasaan awk...(>_<)

    ReplyDelete
  5. cinta ni kadangkadang buat kita menangis, tapi jangan lupa, kadangkadang saat dia buat kita tersenyum. :)

    ReplyDelete
  6. sdehh . sya pon dapat rasa feeling tuuu , dgn mizik nyaa . :((

    ReplyDelete
  7. hm , kadang kadang perempuan nyh kejam dari lelaki . kan ?

    ReplyDelete
  8. erm...hope awk akn dpt die kn baer..jgn rsau...die ok.. :)

    ReplyDelete
  9. arghh . rase nk menangis pun ade :')
    hope baer jangan sedih2 lagi k .
    kalau dia jodoh baer , insyaALLAH :)

    ReplyDelete

Small Cute Blue Gray Pointer