17 June, 2011

empat belas tahun mengaku tiade DARA

Gambar skrin blog Adinda Evan.

salin dan tampal artikel budak  itu di bawah ini:



apahal korang nak heboh-2 cerita pasal aku ? apa yg korng nak sbenarnya weyy ?! apa yg korng tak puas haty sgt dgn aku . knp GRO-2 kat pub tu korng taknak judge . weyhh , ada yg lebih teruk dr aku tau ark . budak 12 tahun mngandung korang taknak kecoh pulak kan ? apa masalah korng ni ? tak suka aku ? PEGY MENINGGAL la ! kau ingt aku ni kejar hot sgt mm korng ? nak buat blog harian metro baghaii ! derr ! WA ADE DARA KE , TAKDE DARA KEH AKU ADA SUSAHKAN MAK BAPAK KORANG KE DOHH ? siket pun takde kan ? nak ckhp aku ada hbungan SULIT DGN AMIR RAJALWAK ? SUMPAH TAKDE TASTE LANSUNG LAH DGN DIA TUH ! kalau YE pun nak bg aku popular , bukan dgn cara ni weyy . TAK MATANG ke korng ni ? aku mngaku sbb aku jujur . and aku tulis mcm tu sbb EX COUPLE aku tak puas haty dgn aku . dia duk sebuk-2 tnye pasal DARA aku . dgr yeah WAHAI MASYARAKAT  KORANG PEGY TNYE BUDAK-2 ZAMAN SKRNG KAT BUKIT BINTANG (bb) TU , ADA TAK YG STILL VIRGIN . ? SEPARUH boleh kata "TAKDE" tau ark ? so kalau korng buat mcm ni sbb nak malu kan aku ? tak payah la derr . nak buat filem bagaii ? eyh eyh ! siket pun aku tak mnat lah . perjalanan aku masih jauh . suka hati korng laa nak ckp aku ni BOHSIA , GRO , SUNDAL ke apa ke . korng ingt aku BATAK sgt ke HOT HOT ni ? eyh , biarpun aku takde DARA , tp MAK BAPAK aku still boleh terima yg aku ni anak dia . HINA sgt ke aku weyy ?aku JUJUR . tak payah nak sok-2 nasihat aku bagaii derr ! aku tau diri aku and aku boleh berubah sendiri . kakak aku pun boleh terima lagi adek dia yg korng pndang hina ni . Biarpun kakak aku ckp akuni bohsia ke apa . biar orng nak ckp aku ni apa . suka hati korng lah nak ckp aku ni apa . AKU CKUP TERSEKSA hdup mcm ni . apa yg korang nak sbenarnya huh ? akunak tnye tu je . apa yg korang nak smpai nak buat fanpage bagaii ? tak suka aku ? SHUT UP AND GO DIE lah ! HOHO , korng ingt korng buat mcm ni , orng suka kat korng lah ? orng TABIK lah korng nak malu kan aku ? okayh fine . malam ni malam jumaat 02.06.2011 . esok birthday aku 03.06.2011 aku BERSUMPAH sesiapa yg buat fanpage and cerita-2 burok pasal aku ni akn kne 1 hari nanti . aku BERSUMPAH . and FYI ; aku bukan hanya ISLAM dlm IC . so korng jgn nak memandai JUDGE aku smpai nak heboh-2 pasal aku . ! F A H A M ?! 

1 comment:

Small Cute Blue Gray Pointer