21 March, 2012

Shitt , dye buad hal .

huhhh , kenape lahh time time mcm nyh kau nak rosak haa sayangg , macam mane aku nak buad projek final aku nyhh , aku kene submit next week , aduuhhh , tetibe kan jadi mcm nyh , kau merajuk erh ? hmm , maaf . too laa baer , suke sgt bagi orang pinjam laptop kau bile rosak sorang pown buad dono jewp , finee , aku tahu laptopp aku wakaff , mama nan babah aku beli pown memang untuk kawan kawan pakai kan . satu hal pulak aku nak pergi kedai bagaii . hm assalamualaikum .

1 comment:

  1. Sabar ye. Ujian dari Allah tu. Put extra effort oke (:

    ReplyDelete

Small Cute Blue Gray Pointer